Mijn favorieten

Aankoop

"Op zoek naar uw droomhuis?"

Een ondergeschoven kindje in de Makelaardij is het aankoopproces, terwijl er toch zoveel bij komt kijken! Het is een bijzonder proces, waarbij gevoel een belangrijke rol speelt. Er moet met uw toekomstig droomhuis een 'klik' zijn. Deze klik moet er ook zijn met Uw makelaar.

Bij de aankoop van uw droomhuis spelen veel factoren mee in uw keuze, zoals; de ligging, de bouwtechnische staat van de woning, het prijsniveau, gevoel van veiligheid en geborgenheid en de indeling. Het belangrijkste is dat u de woning mooi vindt! Zodra u deze keuze gemaakt heeft, kunnen wij u verder ondersteunen en adviseren in het aankooptraject.
Denkt u hierbij aan bijzondere erfdienstbaarheden, de bouwkundige staat van de woning, het juiste prijsniveau en eventuele bestemmingsplannen.

U bent van harte welkom bij ons sfeervolle pand aan Leijsenhoek 8, zodat wij ons persoonlijk aan u kunnen voorstellen en antwoord kunnen geven op al uw vragen. Zodra we al uw wensen inzichtelijk hebben kunnen maken en alle uitgangspunten duidelijk zijn, kan het zoeken naar uw droomhuis beginnen!


Wij gaan samen met u met veel enthousiasme aan de slag!