Mijn favorieten

Verkoop

"Uw woning is de plek waar u zich thuis voelt"

Uw grootste bezit, is onze grootste zorg. Heeft u verhuisplannen of moet u verhuizen voor uw werk, gaat u samenwonen of zijn de wensen van uw woning in de loop der jaren simpelweg veranderd. Het verkopen van een woning is een bijzondere gebeurtenis, kan soms emotioneel zijn en iets wat u niet zomaar uit handen geeft. 

Tijdens een vrijblijvend gesprek bij u thuis bespreken we de verkoopstrategie van uw woning. Daarbij focussen we ons op het creëren van optimale verkoopkansen. Daar gaat het immers om! Wat u van ons kunt verwachten is professionaliteit, enthousiasme en betrokkenheid bij de verkoop van uw woning.


"Uw woning als stralend middelpunt!"

Onze professionaliteit bestaat uit goed onderbouwde marktkennis, een moderne presentatie van uw woning op Funda.nl, onze website en etalage, professionele fotografie en plattegronden.  Vervolgens begeleiden we de bezichtigingen en doen we ons best de kandidaat-kopers te enthousiasmeren! We begeleiden u tijdens het biedingsproces en stellen de koopovereenkomst op. Natuurlijk kunnen we u ook helpen bij zaken zoals; het aanvragen van uw energielabel, bouwtechnische keuring etc. Het hele verkooptraject van A tot Z staan wij aan uw zijde tot het moment u de sleutel overdraagt bij de notaris.

Wij gaan graag voor u aan de slag!